FINANCE for NON-FINANCE Coaching pentru non-finanțiști în lumea finanțelor | Globaltraining

FINANCE for NON-FINANCE Coaching pentru non-finanțiști în lumea finanțelor


Date(s) and Time(s)
27 February 2018 - 09:00 AM
28 February 2018
Duration
14 hours
Cost
€300 + TVA
Tel
+40314253663
Email Address
Globaltraining Romania

Lecturer(s)

Andi Beldianou
Lecturer - PM

Acest seminar interactiv, bazat pe informații, pe joc și experiențial este pentru „ne-specialiști”, fiind ideal pentru cei care conștientizează beneficiile înțelegerii modului în care operează partea financiară a unei afaceri, dar se lovesc de
jargon și convenții. Avem nevoie să înțelegem contabilitatea și gestiunea financiară, și mai ales nuanțele acestora. Este un limbaj al afacerii, un limbaj imperfect, dar dacă ai voința să înveți acest limbaj, cum să citești și să interpretezi rapoartele financiare, atunci vei avea succes în a conduce o organizație sau a face investiții.

Obiective

Seminarul își propune să descifreze misterul jargonului financiar și să explice formatele și convențiile informației
financiare pe înțelesul tuturor, cu sprijinul unui specialist care este și coach în același timp. Participanții vor câștiga o mai mare credibilitate față de clienți (externi sau interni), de distribuitori și/sau de partenerii de afaceri. De asemenea, vor ști ce fel de date să solicite contabililor sau departamentului financiar pentru a putea lua decizii, vor avea abilitatea de a citi informația din spatele conturilor și cifrelor, astfel încât să poată participa încrezători la orice discuție sau întâlnire pe teme financiare. Pe parcursul seminarului, specialistul va îndruma participanții în înțelegerea conceptelor tehnice, iar coach-ul îi va ajuta să descopere aspectele comportamentale necesare succesului în cooperarea cu departamentele financiare ale organizației (și nu numai).

Profilul participanților:

  • Manageri din diverse organizații.
  • Oameni de marketing și vânzări.
  • Specialiști în resurse umane și tehnologia informației, pentru a își îmbunătăți eficiența și cunoașterea.
  • Oricine dorește să înțeleagă aspectele unei afaceri din punct de vedere al finanțelor și al elementelor legate de gestionarea banilor.